Idrottsföreningar

Idrottsföreningar

Vi har lång erfarenhet av att samarbeta med idrottsföreningar när de ska ut och resa. Ska laget eller klubben på en bortamatch, turnering eller kanske träningsläger är det praktiskt att gemensamt åka i en bekväm buss med gott om utrymme för utrustning och väskor.

Våra rutinerade chaufförer ser till så att bussresan förblir trivsam och att allt flyter på som det ska. Våra bussar är moderna och håller en god standard och givetvis utrustade med säkerhetsbälten.

Är er förening i behov av transport så kontakta oss gärna så tar vi fram en lösning tillsammans.

Shoppingresor

Gekås Ullared är mer än ett varuhus. Det är Sveriges största utflyktsmål och ett härligt shoppingparadis för alla som gillar att handla fyndsmart!

Konserter

Är ni sugna på att gå på konsert men saknar färdmedel? Vi hjälper till med transporten och kan även bistå med hjälp med boende.

Sportevenemang

Moderna och välutrustade turistbussar som tar dig och ditt sällskap vart ni vill. Våra turistbussar har all nödvändig utrustning.

Teaterresor

Vi kan även erbjuda våra kunder en teaterupplevelse utöver det vanliga. Vi kan hjälpa tiill med allt från endast bussresan till hjälp med boende.

Konferenser

Varför inte anlita oss när ni ska dra på konferensresan, med våra bussar tar dig och ditt företag bekvämt dit ni vill!